Scribble Maps Blog
Revendicarea hărților și hărțile anonime
Ne-am gândit să clarificăm o anumită confuzie pe care o au unii dintre utilizatorii noștri după actualizare.
În prezent, Scribble Maps permite crearea de hărți „anonime” și hărți create sub contul cuiva. În cea mai recentă actualizare am introdus o funcție numită revendicarea hărții, ceea ce înseamnă că primul utilizator care salvează o hartă anonimă o revendică în contul său.
Odată ce o hartă este revendicată, dacă nu este specificată nicio parolă, utilizatorul care a revendicat-o va fi singurul care va putea salva harta și, pentru a face acest lucru, va trebui să fie autentificat. Dacă dorește să permită altora să o editeze, o poate face în continuare, dar trebuie specificată o parolă.
Am făcut acest lucru din mai multe motive: primeam din ce în ce mai multe solicitări pentru parole uitate pentru hărțile anonime. În al doilea rând, înainte de revendicare nu exista nicio modalitate de a șterge o hartă anonimă, aceasta putea fi doar golită. În cele din urmă, avem o nouă funcție care urmează să apară, și anume istoricul de rezervă pentru toate hărțile. Acest lucru va permite hărților să fie readuse la o stare de salvare anterioară și, din acest motiv, am vrut să implementăm revendicarea hărților pentru a îmbunătăți securitatea acestora.
Plănuim să adăugăm o funcție de editori de hărți care va permite proprietarului hărții să specifice e-mailurile conturilor care pot edita o hartă fără a fi nevoie să specifice o parolă, pentru a îmbunătăți editarea colaborativă a hărților.
Notă: În prezent, utilizatorul care revendică harta va trebui să specifice parola de fiecare dată când salvează, dacă dorește să permită altora să o editeze. În momentul în care harta este salvată fără parolă, ceilalți utilizatori nu vor mai putea salva modificările.
În prezent, Scribble Maps permite crearea de hărți „anonime” și hărți create sub contul cuiva. În cea mai recentă actualizare am introdus o funcție numită revendicarea hărții, ceea ce înseamnă că primul utilizator care salvează o hartă anonimă o revendică în contul său.
Odată ce o hartă este revendicată, dacă nu este specificată nicio parolă, utilizatorul care a revendicat-o va fi singurul care va putea salva harta și, pentru a face acest lucru, va trebui să fie autentificat. Dacă dorește să permită altora să o editeze, o poate face în continuare, dar trebuie specificată o parolă.
Am făcut acest lucru din mai multe motive: primeam din ce în ce mai multe solicitări pentru parole uitate pentru hărțile anonime. În al doilea rând, înainte de revendicare nu exista nicio modalitate de a șterge o hartă anonimă, aceasta putea fi doar golită. În cele din urmă, avem o nouă funcție care urmează să apară, și anume istoricul de rezervă pentru toate hărțile. Acest lucru va permite hărților să fie readuse la o stare de salvare anterioară și, din acest motiv, am vrut să implementăm revendicarea hărților pentru a îmbunătăți securitatea acestora.
Plănuim să adăugăm o funcție de editori de hărți care va permite proprietarului hărții să specifice e-mailurile conturilor care pot edita o hartă fără a fi nevoie să specifice o parolă, pentru a îmbunătăți editarea colaborativă a hărților.
Notă: În prezent, utilizatorul care revendică harta va trebui să specifice parola de fiecare dată când salvează, dacă dorește să permită altora să o editeze. În momentul în care harta este salvată fără parolă, ceilalți utilizatori nu vor mai putea salva modificările.